Even voorstellen 

Mijn naam is Naomi, 24 jaar oud en op dit moment werkzaam in de detailhandel. Ik houd erg van creatief bezig zijn en doe dat dan ook elk vrij uurtje van mijn dag naast mijn baan. Al deze creativiteit wil ik graag met jullie delen en zullen jullie dan ook terug zien op de webshop.

De webshop zal vaak veranderen met betrekking tot het aanbod aan producten. Dit komt doordat ieder product uniek gemaakt is wat betreft kleuren, materialen, maten etc. Daarom kan het zo maar zijn dat er na het zorgvuldig checken van een product, nog steeds een menselijk foutje aantoonbaar is. Het zijn tenslotte ook handgemaakte producten. 

Dat betekent dat je er snel bij moet zijn, want op = op. 

De webshop is nog klein maar het kan zomaar zijn dat er langzaamaan steeds meer andere producten bijkomen als ik de smaak te pakken heb.

 

Boetiek Hectique, waarom deze naam? Boetiek is een ander woord voor klein winkeltje, wat past bij mijn webshop. Ik kom zelf altijd tot rust en kan me volledig storten op de creativiteit van het maken van de accessoires. Ik ontsnap dan ook tijdelijk even aan alle hectiek (hectique) die het dagelijks leven soms met zich meebrengt. Een beetje drukte is niet erg, maar af en toe ontspanning hoort er ook bij. Ook u, als bezoeker van mijn webshop kan even ontspannen van alle  hectique om u heen, door lekker rond te neuzen op de website tussen alle wisselende producten. 

 

Ik hoop dat jullie samen met mij plezier beleven aan deze website en webshop. Van de nieuwste creaties kunt u op de hoogte blijven door deze website en/of de social media pagina's in de gaten te houden. 

 

-xxx- Naomi