"SNOOM"

 

Om te beginnen de naam SNOOM, bedacht door mijn lieve zus. Bestaande uit SNOW en NAOOM, passend enerzijds bij wintersportfanaat en skilerares (wat ik 5 seizoenen heb gedaan in Oostenrijk), aan de andere kant is NAOOM één van mijn vele bijnamen. 

 

SNOOM is een merk dat al is begonnen met het produceren van (winter)accessoires in 2017, maar deze nog niet eerder heeft uitgebracht naar jullie als klanten en lezers. Het merk SNOOM is op dit moment een samenwerking tussen mijzelf en mijn oma (creator). Alle creaties en kleuren van de mutsen en hoofdbanden worden door onszelf bedacht, ontworpen en gemaakt.

Graag wil ik het merk op een later moment uitbreiden naar meer creators door een samenwerking aan te gaan met bijvoorbeeld een verzorgingstehuis en/of door middel van ouderen dagbesteding. 

Deze (vaak eenzame) ouderen krijgen op deze manier de mogelijkheid om lekker bezig te zijn samen met anderen die hetzelfde ervaren. Deze personen zitten soms helaas noodgedwongen thuis of in een verzorgingstehuis vanwege persoonlijke en/of lichamelijke omstandigheden. Graag wil ik deze mensen onder elkaar brengen door middel van het creëren van mijn producten.   

 

Sfeerimpressie "SNOOM"